Win de CD

"Not all those who wander are lost". Je kent het vast wel: als alles wat vastzit in het hoofd, kan het zo'n deugd doen gewoon naar buiten te stappen en te beginnen wandelen. Of dat nu in de stad is of in de groene bossen, wandelen geeft zuurstof aan je gedachten.
Haartjes gewassen, kamerjas aan, samen voor tv. 30 jaar na Sandra Kim en aan het begin van de songfestivalweek 2016 laat Radio 1 je op maandag 9 mei de rijke geschiedenis van ’s werelds grootste liedjeswedstrijd herontdekken.
Twee jaar geleden kwam er een einde aan het avontuur van De Nieuwe Snaar. Wonderland verenigt het originele trio (Geert Vermeulen, Jan en Kris De Smet) nog eens in één studio. Ze komen praten over het album 'Hackádja!' uit '89.
Theme Time Radio Hour liep van mei 2006 tot april 2009. Bob Dylan presenteerde het leven themagewijs, koffie, kerstmis, de duivel, dromen, dokters, waanzin, .... op een bedje van blues, doo-wop, soul, jazz, rock 'n roll en country. Vanavond doet Dylan een uur radio over radio.
Op 24 mei wordt Bob Dylan 75 jaar. Radio 1 zet hem in de bloemetjes met een nieuwe versie van "Blowin' in the wind". Maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig. We zoeken 75 blazers om die nieuwe versie in te spelen!