Mastertape: Jan Leyers - Helder

Een keer per maand strijkt Wonderland neer in een Vlaamse huiskamer. Op woensdagavond 2 september in het Vlaams-Brabantse Wijgmaal, bij Leuven. O ja, we brengen Isbells mee!
In 1994 zaten we geplaagd met varkenspest. Bij de burgeroorlog in Ruanda werden 10 Belgische para's vermoord. Schilder Paul Delvaux overleed kort voor hij 97 zou worden. Kurt Cobain was 27 toen hij zich een kogel door het hoofd schoot.
Van Morrison wordt vandaag 70. Of hij dat uitbundig zal vieren, valt te betwijfelen. Want de man staat niet meteen bekend als een vrolijke Frans.
Ayco ademt elke namiddag drie uur lang muziek. Ze polst naar een markante muzikale herinnering in je leven in de momentopname.
De nieuwe plaat van Dez Mona heet Origin: de heren keren terug naar hun roots als duo. Maar tegelijk is het hun meest poppy plaat totnogtoe. En komt ook de diva in zanger Gregory Frateur naar ...
In juli en augustus is er geen Vox. Zaterdag van 9 tot 11u gaan we in Festivox helemaal op in de muziek van de artiesten die deze zomer op onze festivalpodia staan.