Op zaterdag 5 december is het weer zover: Lieve De Maeyer en Evert Venema serveren je de 100 op 1, het jaarlijkse hoogfeest van de Belgische muziek. Stem je favoriete plaat in de lijst en win in één moeite de nieuwe verzamelbox.
Douglas Firs speelde het laatste pop-upconcert in het RITS-café in de Dansaertstraat in Brussel
Radio 1 warmt je voor '100 op 1' op met 4 verrassingsoptredens ergens te velde. Ons vierde pop-upconcert vond plaats in de stadsbibliotheek van Leuven met Jonas Winterland.
Radio 1 warmt je voor '100 op 1' op met 4 verrassingsoptredens ergens te velde. Ons derde pop-upconcert vond woensdag plaats in het Koninklijk Belgisch instituut voor Natuurwetenschappen in Brussel.
Vandaag gaf Marble Sounds een verrassingsoptreden aan de Voetgangerstunnel onder de Schelde. Je kon er ook stemmen op "100 op 1", onze lijst met de 100 beste Belgische nummers.
Vandaag gaf Sioen een verrassingsoptreden aan de Sint-Michielsbrug op de Graslei. Je kon er ook stemmen op "100 op 1", onze lijst met de 100 beste Belgische nummers.
Nog niet gestemd op 100 op 1? Dan kunnen deze suggesties van de Radio 1-presentatoren je misschien inspireren. Of je nog meer doen twijfelen, dat kan ook. In ieder geval: dit zijn de ultieme Belgische songs volgens onze presentatoren.
Sinterklaas brengt dit jaar niet alleen lekkers en spelletjes op 6 december, maar ook een gloednieuwe "100 op 1"-lijst. En voor degenen die fan zijn van allebei – van spelletjes én 100 op 1 - hebben we wat puzzels klaarliggen.
Altijd handig als er een stemmenimitator in het land is, die perfecte imitaties van én Luc De Vos én Raymond Van het Groenewoud én Willem Vermandere én Jan De Wilde kan neerzetten. Dan kan je hem gebruiken om spotjes in te spelen voor "100 op 1" bijvoorbeeld.
Vorige artikels