De meeste mensen hebben nu een beperkt aantal toestellen die op internet kunnen in huis: een computer, smartphone, tablet, misschien een smart tv. Daar zal snel verandering in komen, want het Internet of things staat klaar om nooit meer weg te gaan.
Federaal Minister van Werk Kris Peeters wil gebruik maken van “mystery calls” om discriminatie op de arbeidsmarkt op te sporen. Op die manier kunnen inspecteurs onder een andere naam contact opnemen met werkgevers, en onderzoeken of ze discrimineren als ze mensen aannemen.
Je hebt mensen die tweeten als ze iets interessants of leuks op tv hebben gezien, en je hebt mensen die tv kijken om erover te tweeten. Dat tweede wint snel aan populariteit en tv-makers spelen er handig op in.
Op vrijdag 28 maart viert Hautekiet feest, want dan is het precies 101 jaar geleden dat er voor het eerst een radio-uitzending te horen was in België. Dat gaan we vieren met veel legendarische radiotunes, alias 'kenwijsjes'. Welke zou jij nog eens willen horen? Suggesties zijn welkom.
Wat moet ik doen als mijn kind nog niet helemaal klaar is voor het eerste leerjaar? Laat ik het de derde kleuterklas overdoen of niet? Het is een dilemma waar heel wat ouders mee geconfronteerd worden. Hautekiet wil jouw mening.
Waarom praten we niet wat vaker met mensen die we niet kennen? Op de bus, of op straat? Dat vragen de bedenkers van #hellotoday zich af. "Alles begint met simpelweg 'hallo' te zeggen."
“Ik hoor net dat er voor de tweede keer op rij geen fandorp mag zijn voor de Rode Duivels aan het atomium” schreef MNM-collega Stan Vanderwaeren op Twitter. Hoe? Wat? Waarom?
Een verstikkende smoglaag boven de stad, dwong de Parijzenaars tot alternerende autorijden: de ene dag mochten enkel auto’s met een oneven nummerplaat de baan op, de andere dag de auto’s met een even nummerplaat. Zou dit ook een goed idee voor Brussel zijn?
Vandaag is de laatste week ingegaan van de campagne 'Stop Darmkanker'. Organisator Luc Colemont vindt dat "de grote media" afgelopen maand opvallend stil zijn gebleven. "Wat een contrast met de internationale darmkankermaand in de States, waar zelfs Barack Obama een fantastische brief schreef."
"Het is verboden buiten het urinoir of de toiletgelegenheid datgene te verrichten waarvoor de toiletgelegenheid is bestemd". Wordt het geen tijd voor heldere communicatie, Koen Geens?
Vorige artikels

Geef je mening

Enkel je naam en reactie verschijnen op de site.
* verplicht veld

Reacties

"Kris Peeters is vergeten wat ondernemers elke dag moeten doen om hun bedrijf overeind te houden"
Karel Van Eetvelt

Koen Geens en het urinoir. Tijd voor heldere communicatie!

"Het is verboden buiten het urinoir of de toiletgelegenheid datgene te verrichten waarvoor de toiletgelegenheid is bestemd"

Your device does not support this media type
Popout