Onder de dekens, in de zetel, in de auto, onderweg, op de schoot, onder de schoolbanken, op het werk, voor de televisie, aan het zwembad, iedereen leest stripverhalen. Boek.be, Stripgids en Radio 1 gaan op zoek naar de Beste Belgische Strip.
VRT-verkeersanker Bart Suy vindt fietsen met oortjes in geen goed idee.
Artsen gebruiken zelden een objectieve checklist om depressie bij een patiënt vast te stellen. Dat blijkt uit het doctoraat van Sophie Liekens (KU Leuven). Als gevolg daarvan worden al te vaak antidepressiva voorgeschreven.
Veel nieuws over games de laatste weken, meer bepaald vrouwen en games. Vrouwen zouden vaker dan gamen dan mannen! En ook de game-industrie is niet langer een mannenbastion, soms tot ongenoegen van de mannelijke ontwikkelaars.
Uit het rijke VRT-archief: Hugo Mathyssen en Bart Peeters
“Weten jullie waar je eens een minuut over moet maken?” sprak collega Dennis van den Buijs ons gisteren aan. “Over te luide muziek in winkels. Op de babyafdeling is het soms net een disco. Waar is de muzak gebleven?"
Kok Op Kot (CM) deelt vanmorgen ontbijtpakketten uit in Vlaanderen en Brussel. En voor wie meer ontbijttips wil, is er de site en app www.kokopkot.be. Want: een gezond ontbijt is niet tijdrovend.
VTM stopt binnenkort met het aanbieden van teletekst. VTM was de laatste Medialaan-zender die nog teletekst had, en vanaf 31 is het ook op de grootste commerciële zender gedaan met het lezen op de pagina's 100 tot 999. De VRT blijft vooralsnog doorgaan met het aanbieden van Teletekst.
Jongerenbeweging KAJ lanceert een film met getuigenissen van kinderen en jongeren, over de gevolgen van echtscheidingen. Voor jongeren is zoiets “een superingrijpende gebeurtenis”, maar vaak staat men niet stil bij de impact ervan.
Vorige artikels

Geef je mening

Enkel je naam en reactie verschijnen op de site.
* verplicht veld

Reacties

"Leve de muzak"
Dennis van den Buijs wil minder luide muziek in winkels

Tetris Theme, door het London Philharmonic Orchestra

Vrouwen gamen meer dan mannen. Lees meer.

Your device does not support this media type
Popout