Elkaar begroeten, dat is vaak hogere wiskunde: kussen we één, twee of drie keer? Beginnen we links? Of rechts? En kussen de mannen alleen vrouwen? Of ook andere mannen? En hoe zit dat bij vrouwen?
In Gent woedt al een tijdje een cuberdon-oorlog tussen twee straatverkopers. Beide heren vinden dat hun 'neuzekes' de beste zijn.
Het is Europese dag van de rechten van de patiënt en de CM wil van de gelegenheid gebruik maken om ons te wijzen op het verschil tussen geconventioneerde- en niet-geconventioneerde artsen.
Liefst 51.767 mensen deden afgelopen weken een suggestie voor een flitslocatie, tijdens de actie 'Ik flits mee'. Op een aantal van die locaties gaat de politie vandaag effectief flitsen, tijdens een flitsmarathon.
Secretarissen en secretaresses kunnen niet genoeg in de bloemetjes gezet worden, maar op 17 april mag het eens iets extra zijn. Dan is het 'Management Assistent Day'.
Luisteraar Liesbeth Marckx moet gaan tellen op 25 mei. Voor de vierde keer al. Maar in plaats van daarover te klagen, roept ze op om er een fijne dag van te maken.
Lichte paniek bij de producenten van frisdrank: Amerikanen en Europeanen drinken minder frisdrank dan vroeger. De reden: imagoproblemen, want frisdrank past niet bij het gezonde imago dat we voor onszelf willen creëren. Is een blikje cola de nieuwe sigaret?
In de trein hangen bordjes om de reizigers aan te manen hun muziek niet te luid af te spelen. Journaliste Lisa Leysen merkt dat velen niet ingaan op die vraag.
700 Vlamingen kregen onlangs van het Centrum voor Kankeropsporing een brief met slecht nieuws: na een grootschalig darmkankeronderzoek waren bij hen verdachte waarden vastgesteld.
Drie miljoen Vlamingen vinden geen natuur op wandelafstand van hun woning. Dat blijkt uit een onderzoek dat Natuurpunt uitgevoerd heeft op basis van het Ruimtemodel Vlaanderen van het Vlaams Instituut voor Technologisch Onderzoek (VITO).
Vorige artikels

Geef je mening

Enkel je naam en reactie verschijnen op de site.
* verplicht veld

Reacties

"De belangrijkste doodsoorzaak in het verkeer is nog altijd onaangepaste snelheid."
Verkeerspsycholoog Ivo Van Aken

Weg met de voicemail!

Ook Michael Van Peel is geen fan.
Your device does not support this media type
Popout