Groot, grijs en grandioos dirigeert Rick de Leeuw in zijn Radio 1-sessie een keur aan collega’s uit Nederland en Vlaanderen.
De laatste curator van de Radio 1-sessies 2013 is een recidivist. Bent Van Looy stond al eens op ons podium met Das Pop en gasten, maar bewandelt solo heel andere paden.
Onze derde Radio 1-sessie wordt geleid door een monument, al staat Johan Verminnen teveel in het leven om hem een monument te noemen. Dat bewijst hij met een gastenlijst die generaties overbrugt.
Overladen met prijzen en nominaties voor ‘The Broken Circle Breakdown’, maakte Johan Heldenbergh gelukkig tijd voor de Radio 1-sessies.
Aan Dez Mona om de zesde editie van de Radio 1-sessies af te trappen. Gregory Frateur, in het verleden zelf al twee keer gast, omringt zich voor zijn eigen sessie met andere wonderlijke stemmen.
Dez Mona, Johan Heldenbergh, Johan Verminnen, Rick de Leeuw en Bent Van Looy spelen eenmalige, unieke live-concerten. Met nieuw talent, bevriende collega’s en muzikale voorbeelden. Onverwachte combinaties in een intieme live-setting.
De Radio 1 Sessies zijn ons paradepaardje, begrijpelijk dus dat we er graag mee uitpakken. Nieuwjaarsavond staat gelijk aan de Radio 1 Sessies 2012.
Vorige artikels

Geef je mening

Enkel je naam en reactie verschijnen op de site.
* verplicht veld

Reacties