Vandaag is de tweede dag in de Davis Cup-finale tussen België en Groot-Brittannië. Op die tweede dag wordt het dubbelspel gespeeld. En die dubbel zou wel eens beslissend kunnen worden. Kunnen onze jongens voor een voorsprong zorgen?
De Belg David Goffin wint zijn duel van de Brit Kyle Edmund. Hij maakte zijn achterstand goed en kon winnen in 5 sets. Straks neemt Ruben Bemelmans het nog op tegen Andy Murray.
AA Gent is vanavond gaan winnen in en tegen Lyon. Het won in de slotseconden met 1-2 tegen de Franse ploeg. Daarmee heeft de Belgische landskampioen zich verzekerd van Europees voetbal na de winter. Hetzij in de Europa League, hetzij in de Champions League.
Luister live naar Sporza via www.radioplus.be   Dinsdag 24 november (20u-23u) Sporza brengt een verslag van Olympique Lyon-AA Gent in de Champions League voetbal. Aftrap om 20.45u, met ...
"Het voetbal waant zich boven de wet", dat was de kritiek die de Pro League ontving nadat ze had besloten om de meeste wedstrijden toch te laten doorgaan. Ze ging daarmee in tegen het advies van het crisiscentrum om de wedstrijden af te gelasten omwille van de terreurdreiging.
Het zal je maar overkomen. Rode Duivel en topvoetballer Radja Nainggolan werd door enkele Antwerpse hotelgasten aanzien als terrorist.
De vriendschappelijke voetbalinterland België - Spanje, die voor vanavond gepland stond, is afgelast. De beslissing viel gisteravond laat en is een gevolg van het optrekken van het dreigingsniveau van 2 naar 3. Niveau 3 staat voor ernstige (terreur)dreiging. Minister Jambon reageerde in De Ochtend
Het dreigingsniveau voor aanslagen is in heel België opgetrokken van 2 naar 3 (van gemiddeld naar ernstig dus). Daarom werd de vriendschappelijke voetbalwedstrijd België-Spanje afgelast. Een terechte beslissing? En wat nu met andere grote (sport)manifestaties? Discussieer mee met Hautekiet!
Volgend jaar wordt het EK Voetbal in Frankrijk georganiseerd. Moeten we ons daar grote zorgen over maken? Peter Vandenbempt kijkt voorzichtig naar de toekomst.
Vanavond is het misschien wel de perfecte vrijdagavond voor voetbalfans. Om 20u45 spelen onze Rode Duivels een oefeninterland in het Koning Boudewijnstadion tegen één van de voetbalgrootmachten: Italië.
Vorige artikels