Donderdag 4 september (20u-23u) Sporza is in Luik voor de oefeninterland België – Australië. Aftrap om 20.45u, met commentaar van Peter Vandenbempt, Eddy Snelders en Tom Boudeweel. En er ...
Op vrijdag 29 augustus zet Radio 1 een orgelpunt achter de zomer met een extra extra extra lange aflevering van maar liefst 14u lang.
Twee bleekscheten en een bruine snoet in de Sporza Tour-studio vandaag: Jasmine Vangrieken, mevrouw Johan Vansummeren, is te gast bij Gert Geens en Tom Vandenbulcke.
Roger De Vlaeminck is na Eddy Merckx de beste Belgische wielrenner aller tijden. De voorbije twee weken zocht Radio 1 naar "de kroonprins van Merckx". De twee grootheden - samen goed voor meer dan 1.000 overwinningen - waren vandaag te gast in Sporza Tour .
Naast hobbyfietser en rennersvrouw, is Lien Crapoen ook podiummiss. En dan moeten er zoenen uitgedeeld worden natuurlijk. En de rollen mogen ook wel eens omgekeerd.
Jolien D'Hoore is tijdens de rustdag te gast bij Sporza Tour. De Belgische kampioene had het over haar wedervaren in de Giro Rosa, de vrouwenwedstrijd op de Champs-Elysées en het povere prijzengeld bij de vrouwen.
Duitsland is voor de vierde keer wereldkampioen voetbal. De Mannschaft versloeg Argentinië in een zenuwslopende finale dankzij een doelpunt van Mario Götze in de tweede verlenging.
Vorige artikels