Dinsdag 16 september (20u-23u) Anderlecht speelt zijn eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League in Turkije tegen Galatasaray. Tom Boudeweel en Eddy Snelders zorgen voor het ...
De stilte keert terug in het voetbalstadion, het joelende publiek is weg. Tijd om een plaat boven te halen en rustig te genieten: Michaël Robberechts haalt een bluesplaat boven, stoft een ...
België heeft zijn eerste wedstrijd in het post-WK-tijdperk gewonnen. De Rode Duivels lichtten Australië pootje in een oefeninterland op Sclessin: 2-0.
Twee bleekscheten en een bruine snoet in de Sporza Tour-studio vandaag: Jasmine Vangrieken, mevrouw Johan Vansummeren, is te gast bij Gert Geens en Tom Vandenbulcke.
Roger De Vlaeminck is na Eddy Merckx de beste Belgische wielrenner aller tijden. De voorbije twee weken zocht Radio 1 naar "de kroonprins van Merckx". De twee grootheden - samen goed voor meer dan 1.000 overwinningen - waren vandaag te gast in Sporza Tour .
Naast hobbyfietser en rennersvrouw, is Lien Crapoen ook podiummiss. En dan moeten er zoenen uitgedeeld worden natuurlijk. En de rollen mogen ook wel eens omgekeerd.
Vorige artikels