Sporza deze week op Radio 1

Sporza deze week op Radio 1

Woensdag 1 oktober (20u-23u)

Sporza is in het Constant Vanden Stockstadion voor Anderlecht – Borussia Dortmund (DUI) in de Champions League. Aftrap om 20.45u, met commentaar van Tom Boudeweel en Eddy Snelders.

Presentatie : David Naert

Donderdag 2 oktober (19u-23u)

Sporza brengt een verslag van de tweede speeldag in de Europa League. Om 19u wordt er afgetrapt in Feyenoord (NED) – Standard en Lokeren – Metalist Kharkiv (OEK). En vanaf 21.05u is er een verslag van Helsinki (FIN) – Club Brugge. En er zijn flitsen van Italië – België op het WK volleybal (v).

Presentatie : Joris Lenaerts

Vrijdag 3 oktober (20u-23u)

Sporza trapt het weekend op gang met Westerlo – AA Gent, de openingswedstrijd van de 10e speeldag in de Jupiler Pro League. En er zijn flitsen van Charleroi – Oostende in het basketbal.

Presentatie : Jeroen Guns

Zaterdag 4 oktober (18u-23u)

Sporza volgt vier wedstrijden in de Jupiler Pro League. Om 18u wordt er afgetrapt in Charleroi – KV Kortrijk. En vanaf 20u is er een verslag van Moeskroen – KV Mechelen, Waasland Beveren – Cercle Brugge en Lierse – Zulte Waregem. En er zijn flitsen van Duitsland – België op het WK volleybal (v) en van Antwerp Giants – Luik in het basketbal.

Presentatie : David Naert

Zondag 5 oktober (14u-23u)

Sporza is in het Jan Breydelstadion voor de voetbaltopper Club Brugge – Standard. Aftrap om 14.30u, met commentaar van Peter Vandenbempt, Eddy Snelders en Johan De Caluwé. Er is ook een verslag van de wielerronde van Lombardije en van de eerste Superprestigeveldrit in Gieten. ’s Avonds is er nog meer voetbal in de Jupiler Pro League, met om 18u Anderlecht – Racing Genk  en om 20u Lokeren – Oostende. En er zijn flitsen van Kroatië – België op het WK volleybal (v).

Presentatie : Gert Geens (14u-18u) / Jeroen Guns (18u-23u)

Geef je mening

Enkel je naam en reactie verschijnen op de site.
* verplicht veld

Reacties

Vorige artikels