Serieuze pandoering voor Club Brugge dit weekend. AA Gent won immers van Club met overtuigende 4-1 cijfers. Hoog tijd om Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck bondscoach te maken, vindt Bart Eeckhout.
Zaterdag 10 oktober (18u-23u) Sporza brengt een verslag van Andorra-België in de voorronde van het EK voetbal. Aftrap om 20.45u, met commentaar van Peter Vandenbempt en Eddy Snelders. Er zijn ook ...
Dag op dag tien jaar geleden werd Tom Boonen wereldkampioen. Het is dus ook de tiende verjaardag van 'Tommeke Tommeke Tommeke, wat doe je nu?'. Maar Michel Wuyts is niet de enige sportjournalist uit de geschiedenis die eens uit zijn dak ging. Een bloemlezing.
Een historisch moment gisteren voor het mannentennis: België gaat voor het eerst sinds 1904 naar de finale van de Davis Cup. Met grote dank aan Steve Darcis. En Dirk Gerlo? Die zag dat het goed was.
Hogeschoolstudenten mogen morgen weer aan de bak. De West-Vlaamse hogeschool HoWest pakt in het nieuwe academiejaar uit met een nieuwigheid: een opleiding sportjournalistiek. Wat moeten die jongeren daar leren?
Deze week ging Daniël Termont even meespelen tijdens de training van 'zijn' AA Gent. Dat de man een aardig balletje kan trappen werd meteen duidelijk. Hij kan zich zelfs meten met de groten der aarde. Bekijk onze fotoreeks maar even.
Laaiend enthousiast was Peter Vandenbempt gisteren toen Refaelov scoorde in de 92ste minuut, net nadat Mitrovic gelijkgemaakt had. Wat is voetbal (op de radio) mooi! Geniet nog even na.
Vorige artikels