Sporzaweekend op Radio 1

Sporzaweekend op Radio 1

Vrijdag 31 oktober (20u-23u)

Sporza trapt het weekend op gang met Zulte Waregem-Racing Genk, de openingswedstrijd van de 14e speeldag in de Jupiler Pro League. Aftrap om 20.30u, met commentaar van Tom Boudeweel. Er zijn ook flitsen van OHL-Seraing in de tweede klasse.

Presentatie : David Naert

Zaterdag 1 november (13u-23u)

Sporza is er al in de namiddag, want er wordt dan al gevoetbald in de Jupiler Pro League. Om 14.30u begint Anderlecht-Lokeren. Peter Vandenbempt is de verslaggever in het Vanden Stockstadion. En er is ook veldrijden met de Koppenbergcross in Oudenaarde. 's Avonds is er nog meer voetbal met om 18u Standard-KV Mechelen, en om 20u Cercle Brugge-KV Kortrijk en Waasland Beveren-KV Oostende. En er is een verslag van Aalstar-Antwerp in het basketbal en van de Rally van de Condroz.

Presentatie : Jeroen Guns (13u-18u) / David Naert (18u-23u)

Zondag 2 november (14u-23u)

Sporza brengt voetbal in de Jupiler Pro League, met om 14.30u Lierse-AA Gent, om 18u Charleroi-Club Brugge en om 20u Westerlo-Moeskroen. Er is ook een verslag van de Superprestigeveldrit in Zonhoven, de Rally van de Condroz en van het BK schaatsen in Eindhoven.

Presentatie : Jeroen Guns (14u-18u) / Joris Lenaerts (18u-23u)

Dinsdag 4 november (20u-23u)

Sporza is in Londen voor Arsenal-Anderlecht in de Champions League voetbal. Aftrap om 20.45u, met commentaar van Tom Boudeweel en Eddy Snelders. En er zijn flitsen van Maaseik-Tours in de Champions League volleybal.

Presentatie : Gert Geens

Donderdag 6 november (19u-23u)

Sporza volgt de vierde speeldag in de Europa League. Om 19u begint Kopenhagen-Club Brugge, en aansluitend zijn er flitsen van Sevilla-Standard en Lokeren-Trabzonspor.

Presentatie : Jeroen Guns

Geef je mening

Enkel je naam en reactie verschijnen op de site.
* verplicht veld

Reacties

Vorige artikels