Sporza is in Athene voor Panathinaikos – Club Brugge in de derde voorronde van de Champions League. Aftrap om 20u. Peter Vandenbempt geeft commentaar. Steffy Merlevede zit in de studio.
De Ronde van Frankrijk alsof je er zelf bij bent, daar zorgt Sporza Tour ook dit jaar weer voor. Op 4 juli ging de Tour van start in Utrecht. Daarna belanden we via België, de Pyreneeën en de Alpen traditiegetrouw in Parijs. Van de eerste rit tot de laatste, Sporza Tour is er elke dag live bij!
Elke dag geven Gert Geens en Hermien Vanbeveren toeristische tips tijdens Sporza Tour. Wat valt er te beleven in de dorpjes en steden waar de Tour passeert? Rijd mee met Gert, Hermien en de Tour Touristique.
Vrijdag start de nieuwe voetbalcompetitie . Peter Vandenbempt blikte vooruit in Sporza Tour. “Op papier is Club Brugge de grootste titelkandidaat”.
Waarom heet Bernard Hinault "de das"? En wie is de Schorpioen van Semmerzake? Sporza Tour, het Tourprogramma van Radio 1, gaat dit jaar op zoek naar de verhalen achter bekende wielerbijnamen.
Vorige artikels