Sporza deze week op Radio 1

Sporza deze week op Radio 1

Woensdag 22 oktober (20u-23u)

Sporza is in het Constant Vanden Stockstadion voor Anderlecht-Arsenal in de Champions League. Aftrap om 20.45u, met commentaar van Tom Boudeweel en Eddy Snelders.

Presentatie : Tom Vandenbulcke

Donderdag 23 oktober (19u-23u)

Sporza volgt drie Belgische ploegen in de Europa League. Vanaf 19u is er een verslag van Standard-Sevilla en Trabzonspor-Lokeren. En om 21.05u wordt er afgetrapt in Club Brugge-Kopenhagen.

Presentatie : Tom Vandenbulcke

Vrijdag 24 oktober (20u-23u)

De twaalfde speeldag in het voetbal opent met het streekduel tussen Lierse en KV Mechelen. Sporza is er live bij vanaf 20u.

Presentatie : Joris Lenaerts

Zaterdag 25 oktober (18u-23u)

Waasland-Beveren ontvangt Racing Genk om 18u en daarna zijn er nog drie wedstrijden met Westerlo-KV Kortrijk, Charleroi-Oostende en Zulte Waregem-Cercle Brugge. Sporza trekt ook naar Maaseik voor de volleybalmatch tegen Antwerpen.

Presentatie: David Naert

Zondag 26 oktober (14u-23u)

Sporza volgt Club Brugge-AA Gent, ofwel “de Slag om Vlaanderen” (14u30). Om 18u is er de clash tussen Anderlecht en Standard en Moeskroen-Lokeren (20u) is de afsluiter van de speeldag.

 Presentatie: Tom Vandenbulcke (14-18u) / Joris Lenaerts (18u-23u)

Dinsdag 28 oktober (20u-23u)

De midweekspeeldag in het voetbal begint al op dinsdag, met Racing Genk-Lierse en KV Mechelen-Zulte Waregem.

Presentatie: Jeroen Guns

Woensdag 29 oktober (20u-23u)

Sporza volgt vijf wedstrijden in de Jupiler Pro League. Peter Vandenbempt is de commentator op KV Kortrijk-Anderlecht, en voorts is er AA Gent-Waasland-Beveren, Lokeren-Charleroi, KV Oostende-Westerlo en Cercle Brugge-Standard.

Presentatie: Jeroen Guns

 

Donderdag 30 oktober (20u-23u)

Club Brugge zet een punt achter de dertiende speeldag met een bezoek aan Moeskroen. Peter Vandenbempt is uw verslaggever op Le Canonnier.

Presentatie: Joris Lenaerts

Geef je mening

Enkel je naam en reactie verschijnen op de site.
* verplicht veld

Reacties

Vorige artikels