Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

ontbreekwoordenboek

Afbeelding van het programma: Hautekiet

Hautekiet

Jouw ervaring met maaltijden gemaakt in grootkeukens?

do 6 apr. - 6:17

Hoe lekker, voedzaam en gezond is het eten dat elke dag in Vlaamse grootkeukens bereid wordt? Knack Weekend zoekt het de komende maand uit. "Wie het meest nood heeft aan goed voedsel, moet het vaak stellen met sponsbrood en plasticinekaas."
Kan eten dat gemaakt wordt in een grootkeuken ook lekker en gezond zijn? Knack Weekend zoekt het uit. (Foto: Getty Images)

De oma van Knack-redactrice Eva Kestemont kwam enkele maanden geleden in het ziekenhuis terecht. Na een operatie moest ze lang herstellen, maar dat verliep niet zonder slag of stoot want de oma weigerde het eten dat ze niet lekker vond ook op te eten.

"Niet onterecht", schrijft Eva in een eerste stuk voor Knack Weekend. "De vrouw die al meer dan tachtig jaar bijna alles wat ze at zelf vers maakte, moest het plots doen met enkele sneden sponsbrood en een schelletje apart verpakte kaas die meer weg had van een plak plasticine dan van iets eetbaar."

Reageer

  • Wat is jouw ervaring met grootkeukens in bijvoorbeeld een ziekenhuis, een woonzorgcentrum of een school? Alle positieve en negatieve verhalen zijn welkom.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet